#آش_جو👇 بلغور جو- یک پیمانه لوبیاچیتی- یک دوم پیمانه نخود- یک چهارم پیمانه عدس - یک چهارم پیمانه برنج- یک چهارم استکان پیاز- دو تا درشت سبزی آش- نیم کیلو (هرچی گشنیز سبزی بیشتر باشه خوشمزه تر می شه) کشک- 2 فنجون نمک و زردچوبه و نعناء خشک- به میزان دلخواه اول تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت می پزم. (بلغور و برنج رو باهم و نخود و لوبیا و عدس رو باهم). اگه جداجدا هم بپزید مشکلی پیش نمی یاد. پیازها رو نگینی خرد می کنم و تو قابلمه با روغن سرخ می کنم. وقتی کاملاْ طلائی شدن، از روغن می کشم و تو یه بشقاب می ریزیم. تو باقیمانده روغن کمی نعناء خشک و زردچوبه می ریزم ، عطر نعناء که بلند شد، 4 لیوان آب به همراه تمام مواد پخته شده را در قابلمه ریخته و در قابلمه رو می بندم تا آب جوش بیاد. وقتی جوش اومد سبزی رو می ریزم. تا زمانی که آش جا بیفته هر چندوقت یه بار هم میزنم تا ته نگیره. وقتی آش جا افتاد یه فنجون کشک رو می ریزم و هم می زنم و این موقع است که نمک آش را اندازه می کنم. من همیشه وقتی زیر قابلمه رو خاموش می کنم، پیازداغ رو بهش اضافه می کنم تا عطرش نره. نصف پیازداغ رو می ریزم تو آش و بقیه رو واسه تزئین می گذارم. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @sofrebanovanbeheshti