اشکان:
#پنیر_خونگی 👇
پنیر خونگی من با ریحان خشک و کمی زیره
شیر یک کیلو، سرکه 3 قاشق
✅مراحل تهیه:
شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
وقتی شیر به جوش آمد آن را از روی حرارت بردارید و سرکه را به آن اضافه کنید.
شیر را هم بزنید تا بریده شود.
پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و شیر بریده شده را در آن بریزید.
سپس لبه های پارچه را به سمت بالا برگردانید و گره بزنید تا دلمه ها جمع شوند.
و آب اضافی خارج شود.
نگران نباشید سرکه همراه با آب اضافی از کیسه خارج میشود و طعمش داخل پنیر نمی ماند.
از همین آب پنیر نگه دارید که بعدا پنیر برش زده رو داخلش بندازید.
کمی نمک بپاشید.
(در این مرحله میتوان مغز گردو و زیره و سیاه دانه و شوید بهش اضافه کنید)
وزنه ای را به مدت حدودا یک ساعت روی پنیر قرار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.(میتوان قابلمه بزرگی رو پر از آب کرد و به عنوان وزنه روش گذاشت)
پنیر آماده است می توانید آن را برش بزنید . و داخل آب نمک بگذارید
🌸 🍃 🌸
@sofrebanovanbeheshti