اشکان: #پنیر_خونگی 👇 پنیر خونگی من با ریحان خشک و کمی زیره شیر یک کیلو، سرکه 3 قاشق ✅مراحل تهیه: شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. وقتی شیر به جوش آمد آن را از روی حرارت بردارید و سرکه را به آن اضافه کنید. شیر را هم بزنید تا بریده شود. پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و شیر بریده شده را در آن بریزید. سپس لبه های پارچه را به سمت بالا برگردانید و گره بزنید تا دلمه ها جمع شوند. و آب اضافی خارج شود. نگران نباشید سرکه همراه با آب اضافی از کیسه خارج میشود و طعمش داخل پنیر نمی ماند. از همین آب پنیر نگه دارید که بعدا پنیر برش زده رو داخلش بندازید. کمی نمک بپاشید. (در این مرحله میتوان مغز گردو و زیره و سیاه دانه و شوید بهش اضافه کنید) وزنه ای را به مدت حدودا یک ساعت روی پنیر قرار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.(میتوان قابلمه بزرگی رو پر از آب کرد و به عنوان وزنه روش گذاشت) پنیر آماده است می توانید آن را برش بزنید . و داخل آب نمک بگذارید 🌸 🍃 🌸 @sofrebanovanbeheshti