سفره بانـوان بهشتـی
#کیک_توت_فرنگی👇 ارد ۱لیوان ونیم، بیکینگ پودر ۱و۱/۲ق چایخوری، نمک۱/۲ق چایخوری، کره ۶ق سوپخوری، شکر ۱ لیوان، وانیل ۱ق چایخوری، تخم مرغ درشت ۱ عدد، شکر۲ ق سوپخوری، شیر نصف لیوان توت فرنگی ۱۵۰ گرم اول مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم و۳بار الک میکنیم ۱ لیوان شکرباکره درظرف ریخته وبا همزن میزنیم تاکرمی بشه وحالت کرکی وبی رنگ بگیره بعد تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم ودوباره میزنیم وسپس شیر و آرد رو به تناوب اضافه کرده وبا دور کند میزنیم وبعد درقالب ریخته توت فرنگی ها رو درونش فرو میکنیم و۲ق شکر روش میپاشیم در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه @sofrebanovanbeheshti