طرز تهیه سکنجبین ساده : مامان پز💝 سرکه ۲ واحد، عسل ۵ واحد، آب ۴ واحد، یا آنقدر که لازم باشد با توجه به غلظتی که مورد نظر است. ابتدا هر سه جزء را مخلوط کرده بجوشانید و کف آن را بگیرید تا به یک چهارم برسد و به قوام آید و عده ای معتقدند آنقدر بجوشد تا یک پنجم مخلوط باقی بماند. خواص سکنجبین یا سرکنگبین:  پاکسازی کننده کلی بدن ، از جمله کبد ، مغز ، عروق ، مفاصل    کاهش چربی خون برای تسکین عطش، باز کردن انسداد عروق، رفع سر درد، تقویت معده  کبد درمان کبد چرب غلظت خون و… مفید است. اگر سرکه و عسل برابر باشد بری بیمارهای بلغمی، باز کردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده و تب های مزمن نافع است ولی اگر از سرکه و شکر سرخ برابر استفاده شود، مزه آن ترش خواهد بود و نوشابه مایل به سردی است و برای رفع صفرا، تب، باز کردن انسداد عروق، رفع تشنگی، ناراحتی های طحال، کبد و معده مسرف می شود. نکته: در تهیه سکنجبین می توان  از دم کرده نعناع  نیز استفاده کرد تا از عطر و خواص آن بهره مند شد.  برگرفته از سایت دکتر روازاده و… موارد استفاده در درمان :  کبد چرب ، دیابت و فشارخون ، سرطان ، دردهای مفصلی لکه های پوستی ، وسواس ، افسردگی ، سنگ های کلیوی و صفراوی ، تنگی های عروق قلبی و مغزی ،  میگرن ، اضطراب ، هپاتیت ،بواسیر ، وزوز گوش آیا سرکه عسل را فاسد می کند؟ منظور از این روایت چیست؟ در روایتی آمده سرکه عسل را فاسد می‌کند، باید گفت که در این روایت مراد طعم شیرین عسل است که با سرکه تغییر می کند و نه بین رفتن خاصیت عسل  زیرا در روایات دیگر دستور به ترکیب سرکه و عسل داده‌شده. آیا حرارت خاصیت عسل را ازبین می برد؟  شاید گفته شود که حرارت خاصیت عسل را از بین می‌برد ولی با توجه به روایات در بسیاری از داروها عسل جوشانده می‌شود و درعین‌حال خاصیت هم دارد، مانند داروی حضرت محمد (ص) یا داروی شافیه. منبع👇👇👇 http://www.eslamteb.com/3211/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%A8%DB%8C%D9%86-%DB%8C%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%86%DA%AF%D8%A8%DB%8C%D9%86/ شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti