#سمبوسه 👇
دستور از j.tezman
یه پیاز درشت رو سرخ میکنیم
طلایی که شد ۲۰۰گرم گوشت اضافه میکنیم و تفت میدیم
بعد یک قاشق رب ریختم.
رب که سرخ شد یک لیوان لپه پخته شده ویک لیوان برنج آبکش شده که نرم تر برداشتیم مخلوط میکنیم با یک مشت جعفری خرد شده ویک مشت ترخون خردشده ونمک وفلفل .
طعم عالیش مال ترخونشه.
کمی که تفت دادیم نصف استکان آب می ریزیم تا مواد حسابی پخته بشه و طعم ها به خورد هم بره.
بعد خنک شدن داخل نون لواش میپیچیم وتوروغن سرخ میکنیم.
با سس قرمز سرو کنید.
خیلی خوشمزست و گزینه مناسبی برای دورهمی ها و گردش هاست.
نوش جان
🌺🌺🌺🌺🌺
دوستان بعد از سالها که اپلیکیشن سرآشپز پاپیون وجود داره من تازه واردش شدم😄 و نام کاربری صفحم "ج.تزمان"هست
با سرچ اسمم توی بخش کاربر میتونید کارهام رو دنبال کنید😊😊😊
💐اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐
@sofrebanovanbeheshti