آرد 300 الی 400 گرم پودر شکر 235 گرم کره 150 گرم پودر نارگیل 110 گرم پودر پسته 2 ق غ شیر 30 گرم بیکینگ پودر 1 ق م وانیل یک ق چ تخم مرغ 5 عدد 85 گرم شکر، کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود. یک تخم‌مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. 300 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم. خمیر را ورز می‌دهیم. اگر خمیر به دست می‌چسبید، آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی‌متر باز می‌کنیم. با قالب‌های شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر می‌چینیم سه عدد سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد. (باید مواظب بود که یک قطره از زرده وارد سفیده نشود که در این صورت نتیجه مطلوب نخواهد بود) 150گرم پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده تخم‌مرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم. نصف قاشق چای‌خوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل (110 گرم) را کم‌کم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی آماده شود. مطابق شکل از مایه شیرینی نارگیلی روی خمیرهای قالب زده می‌ریزیم و در آخر روی هر شیرینی کمی پودر پسته می‌پاشیم. از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، سینی را در طبقه بالای فر، برای مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، شیرینی به راحتی از سینی جدا می‌شود. آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود. @sofrebanovanbeheshti