دسر روز جمعه من پان قزوینی😁 یا به قول دوستان #پان_اسپانیا که من خواستم بومی کرده باشم😂 یک عدد تخم مرغ رو با یک قاشق مرباخوری وانیل با همزن دستی یا برقی هم میزنیم. بعدنصف لیوان شکر میریزیم و سه دقیقه هم میزنیم. یک قاشق غذاخوری نشاسته رو تو رو لیوان شیر خُنک هم میزنیم بعد از حل شدن جهت اطمینان از صافی رد میکنیم و رو حرارت می گذاریم دو قاشق غذاخوری آرد گندم رو الک میکنیم به شیر و نشاسته حل شده اضافه میکنیم مخلوط وانیل و تخم مرغ و شکر رو هم اضافه میکنیم و مدام تند تند با همزن دستی هم میزنیم و باز هم میزنیم که تخم مرغ نبره😊 و مثل فرنی بشه.😅 بعد ۱۰۰تا ۱۵۰گرم خامه و ۲۵گرم کره رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. حالا یه ردیف بیسکوییت پتی بور میچینیم کف ظرف یه لایه مواد کرمی بعد اگه دوست داشتی موز و گردو بریز که خییلی طعمشو عااالی میکنه. بعد بیسکوییت دوباره مواد وهمینجور تا آخر. بعد هم که تزئین...😋💪 گفتن لیوانی و تکنفره هم میشه درست کرد. نوش جان😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti