#خیارشور👇
خیار۳کیلو/
سرکه سفید۱/۲پیمانه/
نمک را چشمی ریختم بستگی به ذائقه داره خیلی شور یا کمی شور باشه،فلفل/سیر۱بوته خلال شده/
شوید تازه مقداری من از شوید خشک استفاده کردم/
آب به میزان لازم
ابتدا خیارها را شسته وبا سوزن تمیز سوراخ کردم تا آب توی آن جمع نشود موقع درست شدن
بعد آنها را به همراه سیروشوید در زمزم نوشابه ریختم وبعدازمخلوط سرکه ونمک رویش ریخته تا پر شودو دربش را بسته به مدت ۷تا ۱۰روز گذاشته تغییر رنگ دهد و بعد آماده خوردن میشه،بستگی به دمای محیط داره
_ابتدا از آب معمولی شیرمقداری در ظرفی ریختم به ذائقه خودم مقداری نمک،فلفل اضافه کردم
@sofrebanovanbeheshti