👇 مواد لازم برای۱۴ نفر بستنی وانیلی (لیوانی) ۲ عدد پودر ژله (۵ رنگ) به مقدار لازم طرز تهیه ۱- اولین رنگ(بنفش): ۲- میزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوریه. نصف پودر یعنی 5 قاشق رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید. برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار بدین تا بجوشه. (بهتره 30ثانیه داخل مایکروویو بگذارید). ۳- بعد حدود 4تا5 قاشق از اونو کنار بگذارید و به بقیه 2تا3 قاشق آب یخ اضافه کنید و در قالب چرب شده ژله بریزید. ۴- البته قبلش ظرف ژله رو با آب سرد بشورید و حدود 1 دقیقه در فریزر بگذارید... ۵- در یخچال به مدت 45تا60 دقیقه بگذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره(شاید زودتر از این زمان هم سفت بشه) ۶- فقط توجه داشته باشین نباید ژله ها خیلی سفت بشه چون در پایان لایه های ژله از هم جدا میشن... ۷- بقیه ژله رو (اگه سفت شده بود کمی حرارت بدید) با دوقاشق بستنی که در دمای اتاق شل شده مخلوط کنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود 20تا30 دقیقه زمان بدید تا سفت بشه... ۸- رنگ نیلی : ۹- مرحله 2 رنگ نیلی رنگه که ترکیبش شامل 3 قاشق پودر ژله بلوبری و 2 قاشق پودر ژله بنفشه. ۱۰- این پودرها رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و باز هم 5 قاشق کنار بگذارید و به بقیه 3 قاشق آب یخ اضافه کرده بگذارید کمی سرد که شد به آرامی روی لایه دوم بریزید(این کار رو آروم انجام بدید و زمان بدید تا خودشو بگیره) ۱۱- و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه کرده و روی لایه بعدی بریزید. ۱۲- بقیه مراحل دقیقا مثله همیناست که گفته شد پس من دیگه فقط میزان مواد لایه های بعدی رو میگم. ۱۳- 6 قاشق ژله آبی رو با یه خورده از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل کنید. 6 قاشق رو کنار بگذارید برای مخلوط کردن با بستنی و بقیه رو با 4 قاشق آب یخ مخلوط کنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید. لایه بستنی باز هم با دوقاشق بستنی مخلوط میشه. ۱۴- 7 قاشق رنگ سبز با کمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط بشه و 6 قاشق رو کنار بگذارید و با بقیش.5 قاشق آب یخ مخلوط کنید و ... ادامه بدید... باز هم میزان بستنی 2 قاشقه. ۱۵- 8 قاشق ژله زرد با کمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل کرده و 7 قاشق رو کنار بگذارید و مثل مراحل قبل عمل کنید.باز هم با همون 2 قاشق بستنی... ۱۶- 9 قاشق ژله نارنجی رو با یک لیوان آب جوش حل کرده و 7 قاشق رو کنار بگذارید و با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید ۱۷- مثل مراحل قبل ... میتونید اینبار به جای 2 قاشق 3 قاشق بستنی بگذارید. ۱۸- تمام پودر ژله انار رو با یه لیوان آب جوش حل کنید و با 1/4 آب سرد مخلوط کنید. و به آرامی روی مواد بریزید و بگذارید حدود یک روز در یخچال بمونه(کمترش هم باشه اشکال نداره...) ۱۹- بعد با استفاده از سشوار ظرف رو گرو کنید و اونو به آرامی توی بشقاب برگردونید.البته قبلش با کارد کناره های ژله رو جدا کنید. یا میتونید ظرفتون رو توی آب جوش فرو ببرید و 1001 ،1002 ،1003 بشمارید و ظرف رو برگردونید. سایر نکات توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن ژله بهتره از 6رنگ حتما استفاده کنید و توع رنگ اونها هم کاملا با رنگین کمان یکی باشه یعنی: انگور یا شاتوت(برای بنفش-بلوبری،تمشک آبی(برای آبی)-لیمو یا کیوی(برای سبز)-موز یا آناناس(برای زرد)-پرتقال(برای نارنجی)-آلبالو یا انار(برای قرمز). اگر وقت ندارید از تعداد رنگ کمتری استفاده کنید. این ژله رو در طرحهای مختلف و زیبا میشه تزیین کرد. @sofrebanovanbeheshti