#ایده👇
این کیک رو باگاناش درست کردم
هم داخلش هم بیرونش رو گاناش زدم
طرح دورش رو هم شکلات تخته ای که از لوازم قنادی فروشی میگیریم رو بصورت بن ماری آب کردم
بعد تو قیف یکبار مصرف ریختم سرش رو نازک برش دادم و طرحم رو روی کاغذ روغنی کشیدم
کیکم هم توی یخچال بود
به اندازه تقریبا ۱دقیقه طرحی که رو کاغذ روغنی کشیدم نگهداشتم بعدکیک روازیخچال درآوردم وطرح رو با کاغذ گذاشتم دور کیک وبادست فشار دادم تا قشنگ به دیواره هابچسبه وگذاشتم دوباره یخچال تا خودشو بگیره بعد آروم کاغذ روغنی روجدا کردم
فقط حواستون باشه طرحی که میندازین کلفت باشه چون نازک باشه زودی میشکنه😓😓😓😓
@sofrebanovanbeheshti