#آش_ساک👆
مواد لازم
پیاز داغ به اندازه یه پیاز بزرگ
عدس یه استکان
زردچوبه و نمک
سبزی اسفناج خرد شده تقریبا نیم کیلو
گوشت چرخ کرده قلقلی شده به مقدار دلخواه ،، اگرم نبود اشکال نداره
چاشنی این غذا آبلیمو هست به مقدار لازم
آرد برنج تقریبا 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
پیاز داغ کرده کمی زرد چوبه اضافه کنید بعد به اندازه 3 لیوان آب ریخته و عدس رو اضافه کنید تا بپزد، فلفل و نمک هم بزنید
بعد که عدس پخت اسفناج رو ریخته وقتی اسفناج هم پخت ، آرد رو با کمی آب رقیق کنید و به اش اضافه کنید، فقط زود هم بزنید تا آرد گوله نشود و زود لعاب بدهد ، بعد ، برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti