#پیتزا_دلبرانه😍😍😋😋 باز کردن خمیر به شکل قلب♡ دور تا دور خمیر رو با کمی برگرداندن، لبه میدیدم تا مواد نریزه!! در آخر پنیر پیتزا میریزیم و میگذاریم تو فر که من مثل همیشه تو توستر گذاشتم! اگه تو توستر یه ظرف آب بگذاریم مانع از خشک شدن خمیر میشه!! اگه تو ظرف فلزی آب ریختید حتماً کمی هم آبلیمو بریزید تا ظرف تون سیاه نشه! موقع خوردن، متوجه ضخامت غیر استانداردش شدیم!! یک ساعت زمان دادم پخته بود اما جا داشت بیشتر بمونه و مغز پخت بشه!👌👌😊 @sofrebanovanbeheshti