#خورش_با_گوشت_کبک😍😋 🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥 فاطمه بانو من ابتدا یه پیاز متوسط رو خورد کرده و با روغن شحم، و زردچوبه و ادویه کاری و نمک و فلفل قرمز تفت دادم. بعد اناردون رو بهش اضافه کردم. برای دونفر حدود یک مُشت. کمی تفت دادم، یه قاشق سرخالی رب گوجه زدم و بازهم کمی تفت دادم. آلو سیاه ها رو اضافه کردم، بعد از یکی دو دقیقه، آب جوش ریختم و کبک رو مزه دار کردم و داخلش انداختم. ریز ریز قل خورد تا جا افتاد و کاملا پخته شد. میشه کمی رب انار هم بزنید. اما چون اناردون و آلو هردو ترش هستن، خورش خیلی ترش میشه، بهرحال سلیقه ای هست. برای ناهار همراه برنج زعفرانی و سبزی و ماست و.. حسسابی می چسبه. نوش جان😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹 @sofrebanovanbeheshti