#خورش_بادمجان👇
#غذای_محلی
نام شهر قزوین
🍅گوجه رو حلقه حلقه،🍆بادمجان رو برش های زبانی😜 و سیب زمینی رو خلالی خرد و سپس جداگانه سرخ شان میکنیم!
گوجه یه تفت کوچولو بخوره کافیه!
نوع برش بادمجان ها و سیب زمینی ها در این غذا به هوّیت غذا بر میگرده ها😌گفته باشم😂
لطفا نگینی و چیپسی و حبه قندی و...خرد نکنید👌👌
بعد همه رو تو ماهیتابه یکجا میکنیم، بعد کمی رب گوجه، فلفل، زردچوبه، و نمک به 🍆همراه آب(ترجیحا آب گرم) اضافه میکنیم و شعله رو متوسط رو به پایین میکنیم و اجازه میدیم تا خوب بپزه!
در آخر اگه پرُ آب دوست دارید آبش رو زیادتر کنید، آگه با آب کم دوست دارید اجازه بدید آبش تمام شود!
برای آبش هرجور مزاج تون میپسنده انجام بدید😋😊
نوووووش جااااان❤❤
@sofrebanovanbeheshti