#انجیر_خشک
انجیرها رو تو سینی گذاشتم تو سایه آفتاب و مقداریش هم به بند کشیدم
#لواشک_آلوزرد_و_زردآلو
آلو زرد و زرد آلو رو پختم از صافی رد کردم کف سینی رو چرب کردم و تو سینی ریختم گذاشتم تو سایه آفتاب یکم که از رطوبتش کم شد تو خونه گذاشتم تا خشک شد
#لواشک_آلبالو_و_آلوسیاه
همون مراحل بالارو انجام دادم
#آلبالو_خشک
آلبالو رو شستم تو سینی پهن کردم طوری که آلبالو ها رو هم نباشه نمک زدم و گذاشتم خشک شد
چیپس میوه( سیب گلاب. شلیل.هلو)
ورقه کردم نباید ضخامتش رو خیلی کم بگیریم تو سینی پهن کردم
#مربای_انجیر
۳ لیوان آب و ۴قاشق شکر سرخ رو گذاشتم رو شعله وقتی جوش اومد و شکر سرخ حل شد تقریبا ۲ کیلو انجیر رو اضافه کردم انجیرها شیرین بودن و نیازی به شکر زیاد نداشتن وقتی انجیرهای پخته شد نه اینکه له بشه و آبش هم غلظت خوبی داشت گلاب رو اضافه کردم بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کردم
#کمپوت_گیلاس 👇
۲ لیوان آب و ۳ قاشق شکر سرخ رو شعله گذاشتم وقتی جوشید ۱ کیلو گیلاس رو اضافه کردم و شعله رو کم کردم اگر شعله زیاد باشه گیلاس ها ترک میخورن بعد از ۲۰ دقیقه یکی از گیلاس ها امتحان کردم باید هسته راحت از گیلاس جدا بشه اونموقع کمپوت آماده هست
@sofrebanovanbeheshti