#کوکی_اسمارتیزی_دورنگ👇
تخم مرغ:2عدد
شکر:1 لیوان
روغن مایع: 1 لیوان
آرد:3لیوان
وانیل کمی
بیکینگ پودر1ق غ سرخالی
پودکاکایودوق غ
اسمارتیز:برای تزیین
اول تخم مرغها رو در ظرفی میریزیم بعد شکر و روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تاحجیم وکشداربشه بعد آرد
روبابکینک پودرووانیل وپودرکاکایوالک کرده وکم کم توی 3 مرحله اضافه میکنیم تا جایی اردبریزیدکه خمیربه دست نچسبه وبه راحتی گردبشه شایدکمتریابیشتراز3 پیمانه بشه حدودنیم ساعت داخل یخچال به خمیراستراحت بدید بعدازخمیربه اندازه گردویابزرگتربرداریدوبادست گلوله کنیدوروشواسمارتیزبگذاریدودرفرازقبل گرم شده باحرارت 170 به مدت 15 دقیقه بگذاریدبپزه شمازودترچک کنیدچون درجه فرها باهم متفاوته😋
نکات : نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه
💝گلوله های گرد روکه درسینی میگذارید زیاد پخش نکنیدچون حین پخت خودش پخش میشه
حتما با فاصله چیده بشه😋
برای دورنگ شدنش👇
یک مقدار از خمیر را پودر کاکائو زدم،بعد دایره های کوچیک کوچیکدرست کردم از هر دو نوع خمیر،بعد یکدر میون کنار هم گذاشتم،چسبوندم به هم و با دست چونه ش کردم.
با استفاده از این کلیپ👇
@sofrebanovanbeheshti