#پخت_اردک :👇 ابتدا یک عدد اردک را با دوعدد پیاز متوسط که ریز خردشدن و دولیوان آبغوره و نصف لیوان آبغوره و نمک و ادویه میگذاریم بجوش بیاد و باشعله متوسط بعد ده دقیقه از داخل قابلمه خارج کرده و در ۳ق غ روغن سرخ میکنیم (اردک درحین سرخ شدن روغن ازش خارج میشه بخاطر همین روغن برای سرخ کردن کمتر استفاده میکنیم ) بعد سرخ شدن داخل قابلمه خودش قرار داده و روغن توی تابه رو روش میریزیم و یک ق غ رب انار ترش میریزیم وقتی بجوش آمد شعله رو کم میکنیم تا بپزه درحین پخت هرازگاهی اردک رو به پهلو و شکم و پشت جابجا میکنیم تا همه جاش بپزه🌹 @sofrebanovanbeheshti