#رب_گوجه_خانگی
#رب_گوجه_فرنگی👇
گوجه۱۳کیلو/
روغن جامد یک ملاقه/
نمک به مقدار لازم
ابتدا گوجه را شسته و خرد کرده بهش نمک اضافه کرده در ظرفی ریخته دربش را بسته ۳تا۴روز در آفتاب گذاشته تا کمی ترش مزه شود بعد آن را در مخلوط کنریخته و پوره کرده و بدون صاف کردن در قابلمه ریخته گذاشته تا جوش بیاید بعد حرارت را کم کرده تا آهسته آهسته آبش تبخیر شود در اواخر پخت روغن را اضافه کرده کمی تفت داده وهمان طور داغ در شیشه ریخته دربش را زود بسته تا هوا نگیرد به این طریق رب دیگر کپک نمیزند ودر محیط خنک میتوان نگه داری کرد بیرون از یخچال،نکته مهم که اصلا هنگام پخت رب را هم نزده چون هم ته میگیرد و هم قل قل میکند و بیرون پرتاب میشود😋😋
@sofrebanovanbeheshti