👇 1ـ آرد حلواي گندم بهتر است آرد نان سنگك باشد در اين صورت حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر مي‌شود. 2ـ روغن جامد به تنهايي براي درست كردن حلوا مناسب نيست، چون مي‌بندد و منظره و مزه بدي پيدا مي‌كند. (خصوصاً در زمستان) 3ـ آرد را بايد با ملايمت سرخ كنيد تا نسوزد چون اگر آرد بسوزد مزه‌ي حلوا تلخ مي‌شود و شكل ظاهري آن نيز يك‌رنگ و يك‌دست نمي‌شود. 4ـ با آرد برنج مي‌توانيد حلوا درست كنيد كه بايد آرد كمتر سرخ شود و به آن ترحلوا مي‌گويند. 5ـ آرد حلوا را بايد حتماً الك كنيد. 6ـ موقع مخلوط كردن آرد سرخ شده با شربت بايد خيلي مراقب بود و براي اين منظور دستكش آشپزخانه بپوشيد. تا احتمال پريدن حلوا و سوختن دست كاهش يابد. 7ـ بهتر است از قاشق چوبي براي هم زدن آرد و شربت استفاده كنيد. 8ـ زعفران حلوا را بايد كاملاً ساييد و درشت‌ نباشد چون در حلوا ديده مي‌شود. 9ـ براي صرفه‌جويي در مصرف زعفران مي‌توانيد مقدار يك‌دوم ليوان از آب حلوا را كم كنيد و گلاب اضافه كنيد و به جاي يك‌دوم زعفران نيز از گلرنگ زعفران استفاده كنيد. 10ـ براي تزيين روي حلوا مي‌توانيد از ترحلوا كه رنگ روشنتري دارد نيز استفاده كنيد. 11ـ از كنجد و خشخاش نيز مي‌توانيد براي تزيين روي حلوا استفاده كنيد. 12ـ سرخ كردن به اندازه‌ي آرد نكته مهم در پختن حلوا مي‌باشد. 13- اصطلاحاً به غلتاندن حلوا در قابلمه بقچه كردن و يا گهواره كردن مي‌گويند. 14ـ از حلوا معمولاً در مناسبت‌هاي نذري و يا ايام سوگواري استفاده مي‌شود به شكل‌هاي مختلف مي‌توان حلوا را براي پذيرايي آماده كرد مانند : 1ـ در ظرف مناسب بريزيد و تزيين كنيد. 2ـ در ميان دو نان بستني به اندازه‌‌هاي دلخواه، بگذاريد. 3ـ مي‌توانيد در نان ميكادو بگذاريد و برش بزنيد. 4ـ در نان شيريني خامه‌اي پر كنيد. 5ـ در نان ولوان پر كنيد. 6ـ در كيك رولت بچينيد. 7ـ در كاغذ شكلات بگذاريد. 8ـ در نان‌هاي سنتي (مانند: لواش سنگك و يا تافتون) سرو كنيد و... 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺