#نکات_آشپزی
#راز_و_رمزها_و_نکات_مربوط_به_حلوا👇
1ـ آرد حلواي گندم بهتر است آرد نان سنگك باشد در اين صورت حلوا خوشرنگتر و بهتر ميشود.
2ـ روغن جامد به تنهايي براي درست كردن حلوا مناسب نيست، چون ميبندد و منظره و مزه بدي پيدا ميكند. (خصوصاً در زمستان)
3ـ آرد را بايد با ملايمت سرخ كنيد تا نسوزد چون اگر آرد بسوزد مزهي حلوا تلخ ميشود و شكل ظاهري آن نيز يكرنگ و يكدست نميشود.
4ـ با آرد برنج ميتوانيد حلوا درست كنيد كه بايد آرد كمتر سرخ شود و به آن ترحلوا ميگويند.
5ـ آرد حلوا را بايد حتماً الك كنيد.
6ـ موقع مخلوط كردن آرد سرخ شده با شربت بايد خيلي مراقب بود و براي اين منظور دستكش آشپزخانه بپوشيد. تا احتمال پريدن حلوا و سوختن دست كاهش يابد.
7ـ بهتر است از قاشق چوبي براي هم زدن آرد و شربت استفاده كنيد.
8ـ زعفران حلوا را بايد كاملاً ساييد و درشت نباشد چون در حلوا ديده ميشود.
9ـ براي صرفهجويي در مصرف زعفران ميتوانيد مقدار يكدوم ليوان از آب حلوا را كم كنيد و گلاب اضافه كنيد و به جاي يكدوم زعفران نيز از گلرنگ زعفران استفاده كنيد.
10ـ براي تزيين روي حلوا ميتوانيد از ترحلوا كه رنگ روشنتري دارد نيز استفاده كنيد.
11ـ از كنجد و خشخاش نيز ميتوانيد براي تزيين روي حلوا استفاده كنيد.
12ـ سرخ كردن به اندازهي آرد نكته مهم در پختن حلوا ميباشد.
13- اصطلاحاً به غلتاندن حلوا در قابلمه بقچه كردن و يا گهواره كردن ميگويند.
14ـ از حلوا معمولاً در مناسبتهاي نذري و يا ايام سوگواري استفاده ميشود به شكلهاي مختلف ميتوان حلوا را براي پذيرايي آماده كرد مانند :
1ـ در ظرف مناسب بريزيد و تزيين كنيد.
2ـ در ميان دو نان بستني به اندازههاي دلخواه، بگذاريد.
3ـ ميتوانيد در نان ميكادو بگذاريد و برش بزنيد.
4ـ در نان شيريني خامهاي پر كنيد.
5ـ در نان ولوان پر كنيد.
6ـ در كيك رولت بچينيد.
7ـ در كاغذ شكلات بگذاريد.
8ـ در نانهاي سنتي (مانند: لواش سنگك و يا تافتون) سرو كنيد و...
🌺
@sofrebanovanbeheshti 🌺