#لوبیاپلو_با_شوید👇 یه پیمانه لوبیا چشم بلبلی... برنج به اندازه هر نفر یه پیمانه.... شوید خشک به مقدار دلخواه... روغن ارده کنجد کمی... روغن حیوانی یه قاشق... نمک... لوبیاها رو میگذاریم تا نیم پز بشن،چون اگه کامل پخته بشن وقتی برنج رو میریزیم قاطیشون له میشن...بعد برنج رو میریزیم قاطی لوبیاها و نمکش رو اندازه میکنیم. آب نباید خیلی باشه چون میخوایم کته کنیم تا خواص و خوشمزگیش رو از دست نده...آبش که تموم شد یه مقدار شوید خشک رو میریزیم روش و کمی مخلوط میکنیم و کمی هم روغن ارده کنجد میریزم رو برنجمون و دم میگذاریم....یه ده دقیقه مونده گازش رو خاموش کنیم یه قاشق روغن حیوانی میگذاریم روی برنجمون که عطرش بپیچه توی قابلمه... این غذای فوری و خوشمزه و مقوی با سالاد شیرازی خیییلی میچسبه😋😋 نوش جان🌹🌹 @sofrebanovanbeheshti