#کیک_شکلاتی
با کرم مخصوص😋
تخم مرغ4عدد..
آرد 2پ..
شیر1/2پ..
شکر1پ..
روغن مایع1/2پ سرخالی (100گرم)..
پودر کاکائو 1/2پ..
بیکینگ پودر1ق چایخوری..
وانیل کمی..⭐️
اول کرم خوشمزه را آماده میکنیم.⭐️
سه عدد زرده ی تخم مرغ را بانصفه پیمانه (100گرم) شکر ویه ق چایخوری رنده پوست پرتقال درظرفی ریخته وچند دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کاملا کرم وکشدار بشه کمی.
20گرم نشاسته ذرت (سفید رنگه) را اضافه کرده ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم.
یک پیمانه شیر پرچرب را توی یه قابلمه کوچیک ریخته ومیگذاریم روی گاز.
وقتی که یه جوش زد شعله را کم میکنیم وموادی که آماده کردیم را میریزیم وشروع به هم زدن مداوم میکنیم تا به غلظت برسه وزرده ها هم خوب بپزن.
غلظت مواد باید از فرنی بیشتر باشه.وقنی غلیظ شد میریزیم در ظرف در دار تا کاملا خنک بشه.
اول تخم مرغ وشکر ووانیل را در کاسه همزن ریخته وبه مدت 5دقیقه میزنیم تا کرم وکشدار بشن.
بعدش روغن وشیر را اضافه کرده ودرحد مخلوط شدن میزنیم.
آرد وبیکینگ پودر وپودر کاکائو که سه بار الک کردیم باهم را درسه مرحله اضافه میکنیم وبا لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا مواد باهم به خوبی مخلوط بشن.
قالب را از قبل با روغن جدا کننده چرب میکنیم.
من کمی پودر کاکائو به روغنم اضافه کردم ومخلوط کردم تا یکدست بشه وبعد قالبمو چرب کردم.چون کیک شکلاتیه بهتره روغن جداکننده همرنگ کیک باشه.
مواد کیک رو تو قالب میریزیم.
کرم سرد شده را درقیف ریخته (من با ماسوره روی کیک ماسوره زدم ) وروی کیک به صورت مارپیچ به آرومی از مرکز کیک شروع به ریختن میکنیم.
قالبو تکون نمیدیم وآروم میگذاریم درفر ازقبل گرم شده به مدت 45دقیقه.دمای فرها متفاوته.
خودتون چک کنید. (برای من حدودیک ساعت پخت) بعد از 45دقیقه چک کنید ببینید پخته یا نه.
سیخ چوبی را تا انتها درچند جای کیک فرو ببرید اگه کاملا تمیز بیرون اومد کیک پخته اگه نه که باید بگذارین دوباره بپزه.وقتی که پخت از فر میاریم بیرون ومیگذاریم کمی کیک خنک بشه وبعد برمیگردونیم وبرش میزنیم .نوش جان.⭐️
♡مامان صبا♡
@sofrebanovanbeheshti