👇 آرد ده کیلو سبوسدارباشه غنی ترهستش.وگرنه آرد های معمولی میشه استفاده بشه. گندم خشک باپوست سالم وطبیعی یک کیلوکه وقتی تبدیل به سبزه میشه 3کیلومیشه. مراحل تهیه جوانه گندم:👇 گندم تمیزشده24ساعت در آب معمولی خیسانده شود بعدش آبکش شودودر ظرف رویی پخش شود وروی آن پارچه متقال یاتنظیف تمیز پهن شود و آب با آبپاش روی آن بریزیدیکی دوروزتاوقتی جوانه بزندبه همین روش آب بپاشیدوسه دقیقه بعد آب اضافه روباکمی خم کردن ظرف بیرون بریزید.وقتی ریشه زدپارچه رواز رویش برداریدوبه همان روش قبلی آب رسانی کنید.تاحدی که سبزه به 4-5سانتیمتر برسد اگرهم تا6سانتمیترباشه اشکالی نداره فقط رنگ سمنوکمی تیره ترمیشود. آب 60لیتر. سبزه وجوانه رو7مرتبه زیرسنگ میکوبن،به روش سنتی یاکه دومرتبه چرخش میکنن با چرخ گوشت،بعدش سه یا 4مرحله باهمون مقدار آب که مشخص شده میشورن وصاف میکنن تاشیره راحت دربیاد بعدشیره گندم صاف شده رو توی دیگ میریزن و آرد الک شده روبتدریج باآبکش به همون شیره اضافه میکنن ومدام هم میزنن تاوقتی که سفت بشه نیروی انسانی قوی وسالم لازم داره که کمک کنن. نوش جان همه سالم خورها. سمنوی شهرستان درق دراستان خراسان شمالی،ثبت ملی هم شده. ازاول مهرتاپایان اردیبهشت فصل پختش هست تایکسال هم ماندگاری داره وکپک نمیزنه. لازم به ذکراست که ازشروع تاپایان کاربایدکاملا تمیزوپاک باشیدوباوضو.نیت نذری برای حضرت زهرا( س)یادتون نره. خانم اخلاقی دوستتون داره @sofrebanovanbeheshti