👇 بیسکوییت پتی بور ۴۵۰گرم کره اطلس طلایی ۵۰گرم نشاسته۱ق غذاخوری شکر سالم۲لیوان خامه۲ق غذاخوری پودر نارگیل۴لیوان معز پسته نگینی تقریبا دوتامشت پودر ژلاتین۵ونیم ق غذاخوری عسل ۴ق غذاخوری شیر عسل۴ ق غذاخوری جوهر زعفران یا زعفران دم کرده به مقدار لازم گلاب به مقدار لازم ابتدا کف سینی مورد نظر را با روغن جامد چرب کرده و مقداری پودر نارگیل میپاشیم. بیسکوییت های پتی بور رو چرخ کرده داخل ظرفی ریخته و یک مشت پسته به ان اضافه کرده و کنار میگذاریم. ۳الی۴ق غذاخوری شیر عسل و ۴ق غذاخوری عسل را در ظرف دیگری ریخته بعد کره اب شده را هم به آنها اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد به بیسکوییت ها اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تاخمیری بدست بیاید. اگر خشک بودن کمی شیرعسل ، عسل و کره اضافه میکنیم. نباید خیلی بریزیم که چسبنده شوند. خمیر بیسکوییت را داخل پلاستیک ۳۰در۴۰ ریخته و با وردنه پهن میکنیم تا به اندازه کف سینی شود. بعد خمیر را کف سینی انداخته و اضافه هایش را به داخل سینی میدهیم و بعد با چاقو دورش را صاف میکنیم و از سینی کمی جدا میکنیم. مواد میانی👇 یک لیوان شکر سالم+ ۴ق غ پودر ژلاتین+ ۲لیوان سرخالی اب روی حرارت گذاشته۸دقیقه با حرارت ملایم هم میزنیم وقتی جوش امد خاموش میکنیم با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست و شفاف شوند نباید سفت بشوند یک مشت پسته را داخل انها ریخته بعد پودر نارگیل چرخ شده را کم کم اضافه میکنیم اول ۳الی ۳ونیم لیوان میریزیم و مرتب هم میزنیم نباید سفت شوند وقتی به غلظت کاچی یکم رقیق تر رسید کافیست. بعد مواد رو روی بیسکوییت ها ریخته و میگداریم در فریزر که ببندد. مواد رویی👇 یک لیوان شکر سالم+۱ونیم ق غذاخوری پودر ژلاتین+۱ق غذاخوری نشاسته+۲ق غذاخوری خامه +جوهرزعفران را باهم مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا گرم شوند و خامه هل شود نباید به جوش بیان. بعد مقداری گلاب میریزیم. وقتی مواد میانی بست موادرویی را میریزیم و سینی را تکان میدهیم تامواد یکدست همه جا پخش شوند. و میگذاریم یکجای صاف که خودشان را بگیرند و بعد ۲ساعت در فریزر میگذاریم. بعد که بیرون آوردیم صاف با چاقوی تیز یا تیغ موکت بری میبریم. @sofrebanovanbeheshti