#سوتلاچ👇
دسر ترکیه ای
همون شیربرنج خودمون😉
#غذای_کودک
شیر= 1 لیتر.۴لیوان.....آب به مقدار لازم
برنج ایرانی ( نیم دانه یا معمولی)= نصف پیمانه
شکر= 1 پیمانه
نشاسته گندم یا ذرت : دو ق .غ
زرده تخم مرغ =1 عدد
وانیل =یک ق چ
کمی نمک( نوک قاشق چایخوری)
برنج رو چند بارشسته و بعد بگذارید دو سه ساعتی خیس بخوره.
.حالا برنج رو با کمی آب (دوتا۳لیوان )و یک پنس نمک بگذارید بپزه تا کاملا نرم و به اصطلاح شکفته بشه و آبش ته بکشه .
.
توی یک ظرف شیر سرد و زرده تخم مرغ و شکر و نشاسته رو حدود دو دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بگذاریدش روی حرارت و مدام هم بزنید تا گرم بشه بعد وانیل رو هم اضافه کنید .
.
حالا این مخلوط گرم رو به برنج اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه روی حرارت بذارید تا خوب جا بیفته و بپزه .
هر از چندگاهی همش بزنید چون ته میگیره .
فر رو روی دویست درجه روشن کنید. دسر رو ۱۰دقیقه کنار بگذارین تارویه ببنده و داخل سینی فر بذارید.یک لیوان آب هم داخل سینی بریزید که دسر داخل فر خشک نشه.
و سینی رو داخل فر بگذارید تا روی دسر طلایی بشه .(حدود ۱۰دقیقه )
.
بعد گریل رو هم روشن کنید تا روی دسر قهوه ای بشه.این دسر رو میشه توی فر هم نگذاشت وبعد از پخت درظرف سرو کشیده ونوش جان کرد.من بعد از پخت ۱۰۰گرم خامه صبحانه وچند قاشق گلاب هم اضافه کردم وخوب هم زدم.خیلی خوشمزه شده بود.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.♡مامان صبا ♡
بعد از پخت دسر رو میتونید بگذارید توی یخچال تا سرد بشه و یااینکه گرم سرو بشه.🌸
@sofrebanovanbeheshti