👇 لایه اول که ژله هست .یه بسته ژله به رنگ دلخوا ه که من انگور استفاده کردم با ۱/۵لیوان آب جوش بن ماری کردم خنک که شد درظرف ریختم وگذاشتم یخچال تا ببنده..لایه بعدی کاسترد هست که سه چهار قاشق شکر (ذائقه ای هست مزه کنید کمتر یا بیشتر میتونید بریزید)رو با دوقاشق سرپررر پودر کاسترد مخلوط کردم به دولیوان شیر سرد اضافه کردم وهم زدم تایکدست شد وگلوله ای باقی نموند..گذاشتم روشعله متوسط گاز وهم زدم یک قاشق غداخوری نسکافه فوری هم اضافه کردم(نسکافه طعم بسیار خوبی به کاسترد میده .میشه از پودر کاکائو هم استفاده کرد) وهمه مواد را باهم هم زدم تا کمی از فرنی غلیظتر بشه...گذاشتم کنار تا خنک بشه. ژله که بسته شد کاسترد رو روش ریختم ویه لایه بیسکوییت پوره شده کاکائویی پتی بور ریختم رو کاسترد ودوباره کاسترد وبیسکوییت .یه دونه گیلاس وبیسکوییت گذاشتم روش ورفت تویخچال برای چند ساعت .بسیار خوشمزست . ان شاالله درست کنید ولذت ببرید. 💞مامان صبا @sofrebanovanbeheshti