👇 بادمجان ۱کیلو کشک ۳قاشق غذاخوری گوشت گردن یا سردست گوسفندی ۲۰۰تا۳۰۰گرم برنج نیم دانه ۱پیمانه پلوپز گردو آسیاب یا خورد شده نصف پیمانه نعناداغ به میزان لازم پیاز داغ به میزان لازم نمک وفلفل طرز تهیه👇 ابتدا گوشت راباپیاز خلالی وکمی فلفل سیاه کمی تفت داده شده میگذاریم کاملا بپزه.من بادمجان رو پوست گرفتم وبه تکه های کوچکتر خورد کردم وبرا ی نیم ساعت درظرف آب ونمک ریختم.بعد درآودرم وگذاشتم آبش بره ودرقابلمه باچندقاشق روغن سرخ کردم .نمک وفلفل زدم.برنجی که خیس دادیم رو شسته وبهش اضافه کرده واز آب گوشت استفاده کردم .آب گوشت رابهش اضافه کردم واجازه دادم باحرارت متوسط تاکاملا مواد باهم بپزن(من یه لیوان نخودپخته به دلخواه اضافه کردم.مبشه از عدس پخته هم استفاده کرد).برنج باید کاملا بپزه وله بشه.اواخر پخت کشک وپیاز داغ ونعنا داغ وگردو را اضافه کرده وگذاشتم جابیفته باید آبش تقریباتموم بشه.بعد باگوشت کوب همه مواد رو کاملا کوبیدم.با گوشت کوب برقی هم کمی مواد رو میکس کردم .حلیم ما آماده هست. درظرف کشیده وبه دلخواه تزیین کنید.من کشک رو توقیف ریختم وباماسوره ۲dروی حلیم را تزیین کردم وبانعناداغ وپیاز داغ قسمتها رو پر کردم.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید. 💞مامان صبا @sofrebanovanbeheshti