شیرینی
#رولت_تابه_ای👇
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۵۰ گرم
خامه قنادی یا خامه فرم گرفته به مقدار لازم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- تخم مرغ و وانیل و شکر را آنقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد دوبرابر شود.
۲- سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
۳- تابه دوطرفه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید
۴- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید.
۵- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.
۶- بگذارید کنار تا سرد شود سپس بازکرده خامه کشی کنید.
۷- میتوانید از انواع مغز ها و موز و شکلات لای رولت بریزید رول کنید.
۸- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچید و در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
سایر نکات
میتوانید در صورت نیاز با چاقوی خیس شده حلقه حلقه کرده و نیمه بالای رولت را کمی خامه زده و روی آن را با مغز گردو و پسته و کاکائو تزیین کنید.
@sofrebanovanbeheshti