#کیک_باقلوا
یک تخم مرغی👇
تخم مرغ۱عدد/
بیکینگ پودر۲مرباخوری/
آرد۲پیمانه/
شکر۱پیمانه/
روغن مایع ۱/۲پیمانه/
شیر۱+۱/۲پیمانه/
وانیل۱/۲چایخوری
تزیین:ترافل رنگی،خانه،شکلات ذوب شده،پودرنارگیل،اسمارتیز
موادشهد:👇
شکر۲پیمانه/
آب۱پیمانه/
گلاب۱/۲پیمانه/
عرق هل،کمی پودر هل/
زعفران
مثل شهد زولبیا درست میشه
کیک 👇
روغن،شکر رو آنقدر با همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود.بعد تخم مرغ و وانیل را ریخته دوباره ۱تا۲دقیقه با همزن زده
بعد در چند مرحله مخلوط آردو بیکینگ پودر و شیر را ریخته دورانی با قاشق مخلوط کرده بعد قالب را چرب واردپاشی و مواد را ریخته وچند ضربه قالب را به زمین به آرامی زده تا هوای آن گرفته شود ودر فر۳۰۰درجه فارنهایت به مدت ۱ساعت پخته ،چون درجه فرها متفاوت هست حتما باید چکشود
بعد که از فر در آوردیم از دیواره کیک را جدا کرده ورویش را با چنگال سوراخ سوراخ کرده همان طور که داغ است شهد سرد را کم کم رویش ریخته تا به خوردش برودبعد یک تا دوساعت در قالب بماند وقتی همه شهد به خوردش رفت در ظرف مورد نظر برگردانده🌺🌺😋😋😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti