#کیک_زردآلو👇
🥚🥚🥚🥚۴تا
شکر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
ماست نصف لیوان
بکینگ ۱ ق چایخوری
ارد ۲ لیوان
پودر نارگیل ۳ ق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ق غذاخوری
وانیل یه پنس
نمک ۱ پنس
زردالو به میزان لازم
تخم مرغ و شکر وانیل باهمزن میزنیم تا پفدار و حجیم بشه بعد روغن و میریزم ۱ دقیقه میزنیم و بعد ماست میریزیم ۱ دقیقه میزنیم همزن رو خاموش میکنیم و پودر نارگیل میریزیم و هم میزنیم وبعد ارد و بکینگ و نمک که ۳ بار الک کردیم تو ۳ مرحله اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم وبعد قالب چرب میکنیم بهتره قالب مستطیل انتخاب کنیدو نصف موادو میریزیم تو قالب بعد زردالوهایی که هر کدومو ۴ قسمت کردیم از طرفی که میخوایم بگذاریم رو کیک اردی میکنیم و میچینیم رو سطح کیک بعد بقیه موادو میریزیم و دوباره چنتا زردالو که از وسط نصف کردیم رو مواد میچینیم وبعد در فری که از قبل گرم شده ۴۵ دقیقه میکذاریم تا بپزه من اخر پخت کیکو در اوردم روش عسل زدم و گذاشتم تو فر و چند دقیقه گریل کردم و بعد که خنک شد میتونید نوش جان کنید😉رماح
@sofrebanovanbeheshti