👇 تخم مرغ 3عدد پودر دارچین ۲ ق غذاخوری شکریک لیوان دسته دار فرانسوی روغن مایع نصف لیوان دسته دار فرانسوی آرد سفید یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی آب نصف لیوان بکینگ پودر یک ق م استاندارد وانیل نوک ق چایخوری همه مواد به دمای محیط میرسونم. ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رومیزنیم تا قشنگ حجیم و کِشدار بشه ۸ دقیقه .. بعد روغن و نصف لیوان اب رو اضافه میکنیم، بعد آرد و بکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردیم، رو سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم، قالب رو چرب میکنیم و فر رو هم روی دمای 170یا 180از قبل گرم کنید کیک رو بگذارید داخل فر به مدت 45دقیقه باخلال چوبی چک کنیدببینید کیک پخته یا نه چون دمای فرها متفاوته مواظب باشید کیکتون نسوزه، بعد اینکه از گرما افتاد برگردونید. البته من تو پلوپز پختم ☺️ نوش جونتون🌺 @sofrebanovanbeheshti