zeinab.78:
#نان_رول_دارچینی👇
شیر ولرم ۲/۳ پیمانه
آب ولرم ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذا خوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آرد 2 الی 3 پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
شکر نصف پیمانه
دارچین 7ق غذاخوری
کره 25گرم
۱- ابتدا برای اطمینان از تازه بودن خمیرمایه آن را با آب و شکر در لیوانی ریخته هم زده 5 دقیقه کنارمیگذاریم تا فعال شده و پف کند
۲- تمام مواد به غیر از آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده هم میزنیم آرد و بیکینگ پودر را کم کم افزوده کم کم با دست شروع به ورز دادن میکنیم تا 2لیوان آرد را حتما بزنید اما بعد ازآن با احتیاط و قاشق قاشق اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست آید از افزودن آرد اضافی خودداری کنیدو اگر خمیر چسبنده بود دستتان را چرب کنید تا بهتر بتوانید باان کار کنید ده دقیقه ورز دهید من 2 و نیم لیوان آرد زدم
۳- سپس در ظرفی که کف آن را چرب کرده اید خمیر را قرار داده روی آن سلفون بکشید و به مدت ربع ساعت درجای گرم قرار دهید من دور آن پتو پیچیدم
4-بعد از استراحت خمیر رو پهن کردم برش های مستطیلی دادم روس خمیر کره زدم مخلوط شکر و دارچین رو ریختم و رول کردم . با فاصله توی تابه چیدم در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 25دقیقه گذاشتم پخت .نوش جان
@sofrebanovanbeheshti