#عدس_پلو
با کشمش وگوشت قلقلی👇
یه پیمانه عدس رو خیس کردم بعد جداگانه باآب سرد پختم.
۳پیمانه برنج که از قبل خیس کرده بودم رو درآب درحال جوش ریختم به همراه نمک و روغن. عدس رو اضافه کردم.آبکش کردم.
پیاز داغ چیپسی آماده داشتم که در کمی روغن توتابه ریختم.
پودر دارچین وکمی زنجبیل وفلفل وکمی نمک هم اضافه کردم .
نصف پیمانه کشمش پلویی رو اضافه وکمی تفت دادم .شعله رو خاموش کردم.
ته قابلمه روغن ریختم وسیب زمینیها رو چیدم.برای اینکه برنج بهش نچسبه برگردوندم تاطرف دیگه سیب زمینی هم روغنی بشه .
کمی برنج ریختم کمی از مواد میانی پیاز داغ وکشمش.وکمی زعفران آب کرده..دوباره به همین ترتیب تامواد تموم بشه. آخر کار برنج وعدس ریخته وبا دسته کفگیر برنج رو سوراخ کردم تابخار خارج بشه.درقابلمه رو میگذاریم وبه مدت ۴۰دقیقه دم میندازیم.
برای گوشت قلقلیا گوشت چرخی رو بایه دونه پیاز کوچیک رنده آب گرفته مخلوط کردم.پودر دارچین وزیره وفلفل سیاه ونمک زدم وقلقلی کردم توروغن سرخ کردم ودور ظرف کنار برنج چیدم.
ان شاالله درست کنید ولذت ببرید
💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti