👇 اول بگم مقدار مواد من چشمیه😉 پیاز خرد شده رو با یه قاشق روغن شحم کمی تفت دادم بعد گوشت رو اضافه کردم و یه کم تفت دادم زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر دارچین زدم بعد هم رب گوجه چند دقیقه که تفت خورد آب ریختم نخود های از قبل خیس شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه لیمو عمانی رو از وسط نصف کردم و گذاشتم تو آب وقتی گوشت و نخود پخت لوبیا سفید پخته که از قبل داشتم بهش اضافه کردم و لیمو عمانی و سیب زمینی هم ریختم تو آبگوشت تا بپزه و جا بیفته 😋 نمک هم زدم😁 گاهی گوجه قاچ میکنم تو آبگوشت میریزم👌 گاهی سیب زمینی رو خوب میشورم و دیگه پوست نمیکنم 😉 گاهی از اول بدون تفت دادن گوشت و پیاز بار میگذارم @sofrebanovanbeheshti