👇 انجیر زرد ۵۰۰گرم/ شکر یک و نیم پیمانه/ آب۲پیمانه/ زعفران حل شده،پودرهل ،گلاب به مقدار لازم تو قابلمه اب و شکر را ریختم روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاید بعد از۵دقیقه چون انجیر های من خیلی رسیده بودن بعد انجیر ها را اضافه کرده و گذاشته با حرارت ملایم تا پخته و وشهدش قوام بیاید در اخر زعفران،گلاب ،هل را اضافه کرده یکی دوتا جوش خورد حرارت را خاموش و دم کنی گذاشته و۲۴ساعت گذاشته همان طور بماند بعد در ظرف در دار ریخته برای اینکه مربا کپک نزند حتما باید شهدش قوام داشته باشد و اگر زیاد هم بجوشد شکرک میزند بعد برای اینکه در زمستان هم مربا داشته باشم تو فریزر نگهداری میکنم و هر وقت خواستم نیم ساعت زودتر در محیط آشپزخانه میگذارم اگر رنگ‌مربای من تیره هست به خاطر این هست که انجیرها پا درختی بوده و خیلی رسیده و شیرین وکمی رنگش تیره شده @sofrebanovanbeheshti