#آش_دوغ👇
برای تقریبا۱۵نفر
حدود یک لیوان نخود،نصف لیوان لوبیا چیتی(دلخواه)و نصف لیوان باقلا رو خوب خیس میدیم.
بعد توی ظرف کوچیک بار میگذاریم،سرآخر کمی نمک میزنیم.
بعد که پخت،یک کاسه آبگوشت خوری برنج نیمدانه که یکی دوساعت خیسوندیم رو با آب بار میگذاریم،جوش که اومد حبوبات رو اضافه میکنیم،کمی بعد سبزی آش رو میریزیم.
برای آش دوغ،از گشنیز۲ واحد،برگ چغندر ۲واحدو شوید ۱واحد استفاده میکنیم.
بعد هم دوغ رو اضافه میکنیم،برای این مقدار مواد دوبطری دوغ خوبه،انقدر به هم میزنیم تا بجوش بیاد.بعد درش رو میذازیم تا جا بیفته،برای ته نگرفتن برنج هم هرچند دقیقه به هم میزنیم..آخر سر دوسه قاشق سیر داغ میریزیم.نمک و فلفلش رو میزان میکنیم و تمام.
با نعنا داغ تزیبن میکنیم
@sofrebanovanbeheshti