و داخل فر👇 سینه و بال مرغ به میزان لازم/ نمک،فلفل،پودرسیر،پودرپیاز،زردچوبه یا زعفران/ ماست نصف لیوان کمتر/ آبغوره یک سوم پیمانه/ پیاز خرد شده ۲عدد در ظرفی همه مواد را ریخته و خوب مخلوط کرده و بالها و سینه مرغ خردشده را ریخته( بعد روی بالها را با چاقو چند شیار انداخته تا مواد بخوردش برود)بعد ۵تا ۶ساعت استراحت دادم تا مزه دار شود وبعد گریل فر را روشن کرده تا فر داغ شود وبالها و سینه مرغ را به سیخ کشیده وبا حرارت کم‌گریل گذاشته تا پخته شود @sofrebanovanbeheshti