👇 4 لیوان شیر به ازای هر لیوان۲ قاشق غذاخوری شکر و یک ق غذاخوری آرد گندم( که بنده از نانوایی سنگک میخرم البته با آرد شیرینی هم درست میکنن) اینها رو با هم خوب مخلوط میکنیم که گوله نشه بعد میگذاریم روی حرارت و تاوقتی جوش بیاد هم میزنیم حدودا ۲۰ دقیق باید بجوشه البته با شعله کم و هر چند ثانیه یک بار باید هم بخوره تا نچسبه ۱۰ دقیقه آخر کمی وانیل میریزم و زعفران( زعفران دل بخواهی هست و اکثرا سفید استفاده میشه) و بعد گلاب رو در آخر میریزیم و به یه غلظتی که رسید از روی شعله برمیداریم این مقدار 6تا از این کاسه ها به من داد من ازارد سبوس داروسویق سنجد وکمی اب لبو برای رنگش استفاده کردم @sofrebanovanbeheshti