👇 برای سه نفر ارد سبوس دار ۴قاشق روغن محلی یا روغن دنبه دوقاشق یه قاشق چای خوری دم کرده ی زعفران شیره انگور هر کاسه چهاریا پنج قاشق کنجد گلاب یک‌دوم لیوان دارچین و پودر هل و نوک قاشق کاکوتی. اردو تو روغن سرخ میکنیم باید انقدر سرخ کنیم تا قهوه ای بشه بعدش ادویه هارو اضافه کنیم زیر گاز رو کم میکنیم بعدش یک کاسه و نیم اب بهش اضافه میکنیم بعد انقدر هم میزنیم تا غلظت مواد مثل فرنی بشه. بعدش زعفرون رو اضافه میکنیم کامل هم میزنیم سر اخر گلاب رو اضافه میکنیم بعد که داخل ظرف ریختیم شیره انگور اضافه میکنیم کنجد هم اضافه میکنیم کلا بیست دقیقه زمان میبره ولی خیلی خوشمزه و مقوی هست @sofrebanovanbeheshti