#باترکریم👇
برای تزئین کیک اسفنجی
8 تخم مرغی
با باتر کریم تزئین کردم که از 110 گرم کره به همراه دو لیوان پودر قند و دو قاشق غذاخوری شیر سرد و کمی وانیل تشکیل میشه که اگر نخواستیم رنگ سفید باشه میتونین رنگ خوراکی بزنین.
اول کره رو خوب با همزن بزنین تا کشدار بشه و پودر قند رو اضافه کنین و بزنین تا مخلوط بشه و در حین هم زدن شیر رو اضافه کنین و هم بزنین و در آخر وانیل و رنگ رو اضافه کنین و مخلوط کنین
من خودم چون بیشتر لازم داشتم حدود یک لیوان کره و نصف لیوان خامه ریختم و سه لیوان هم پودر قند ریختم
من چون کره کم داشتم 1/3 کره خامه زدم که طعمش عالی بود.
اگر باتر کریمتون شل شد پودر قند بیشتری اضافه کنین و اگر خیلی سفت بود شیر بیشتر بزنین. طعم خوبی داره و خانواده هم خیلی پسندیدند😊
روشم شابلونی که خودم درست کردم گذاشتم و با پودر کاکائو توش رو پر کردم.
شکلات تخته ای رو هم آب کردم و ریختم روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل و بعد که تو فریزر بست به اشکال مختلف برش زدم و توی کیک فرو کردم.
بيسکوئيت هارو هم تو شکلات زدم و تو کیک فرو کردم
با دستور تو کانال سس شکلات درست کردم و ریختم دورش.
دستور سس شکلات:
2 قاشق پودر کاکائو، نصف لیوان شیر، نصف لیوان شکر، نصف لیوان روغن
ابتدا پودر کاکائو و شکر و روغن رو توی مخلوط کن میریزیم و هم میزنیم بعد در حین هم زدن روغن رو کم کم اضافه میکنیم.
این سس خیلی خوبی میشه و بسیار خوشمزه هست👌😋
@sofrebanovanbeheshti