👇 ۲ تا تخم مرغ درشت یا ۱ تخم مرغ درشت و دوتا ریز آرد ۱ پیمانه و ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری وانیل ۱/۴ق چایخوری شکر ۱ پیمانه شیر ولرم کمی از نصف پیمانه کمتر روغن مایع کمی از نصف پیمانه کمتر گردو خورد شده به اندازه دلخواه ابتدا سفیده زرده رو جدا میکنیم نصف شکر و داخل سفیده میریزیم و با همزن میزنیم تا زمانیکه سفیده از ظرف نریزه ظرف سفیده رو میگذاریم یخچال بعد زرده و وانیل و بقیه شکر رو باهم مخلوط میکنیم تا جایی میزنیم که کاملا حجم دار و کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر میریزیم و سی ثانیه میزنیم سپس آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردیم طی سه مرحله داخل مواد میریزیم و با لیسک فولد میکنیم و بعد سفیده ها رو میریزیم و به آرامی بصورت دورانی هم میزنیم خیلی هم نزنید که پف کیک میخوابه ودر انتها گردو رو به یک قاشق آرد آغشته میکنیم و داخل مواد میریزیم تو قالب که چرب کردیم نصف مواد رو میریزیم وبعد روش کمی پودر کاکائو الک میکنیم و بعد بقیه موادو میریزیم وبعد تو فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه میگذاریم برای روی کیک از گاناش یا شکلات بن ماری میتونید استفاده کنین ونوش جان کنید😉رماح دوستان عزیزی که از دستور استفاده کردن و راضی بودن عنایت کنن فاتحه ای نثار روح رفتگانم @sofrebanovanbeheshti