😋😋😋 مامان علی وفاطمه😍😍😍 خمیرمایه ۲ ق غ شکر ۱ق غ آب ولرم نصف لیوان تخم مرغ ۳عدد شکر ۱لیوان شیر ۱لیوان روغن مایع ۱لیوان آردبه میزان لازم(تقریبا۱کیلوشایدم بیشتر) موادداخل نون😍 گردو وکنجدآسیاب شده،پودرقندوهل ساییده😋 ابتدایک قاشق شکروخمیرمایه رابه آب ولرم اضافه کرده هم میزنیم کنارگذاشته صبرمیکنیم تاعمل بیاید(پف کند) دراین فاصله تخم مرغ ها روباشکرمیزنیم بعدازچنددقیقه شیروبعدروغن وپس ازآن خمیرمایه عمل آمده رااضافه کرده هم میزنیم آردراالک کرده کم کم اضافه کرده وهم میزنیم تاجایی که خمیرلطیفی به دست آمده وبه دست نچسبد... البته چسبندگی کمی داشته باشدمشکلی نیست. خمیرراخوب ورزداده یابه ظرف میکوبیم. روی خمیرراپوشانده داخل پارچه یاپتوپیچیده درجای گرم بمدت۱تا۲ساعت استراحت میدهیم تاحجم خمیرافزایش پیداکند. سپس پف خمیرراگرفته وازخمیرگلوله های به اندازه دلخواه برداشته وازموادشکم پری داخلش ریخته وبادست جمع میکنیم تابه حالت گرد دربیاید. نان ها رابه همین ترتیب آماده کرده ودرسینی میچینیم. باتخم مرغ رومال کرده کنجدمیپاشیم ودرفرازقبل گرم شده باحرارت۱۷۰درجه بمدت۲۰تا۳۰دقیقه میپزیم. من۱۰تا۱۵دقیقه اول طبقه وسط میگذارم بعدمیگذارم یه طبقه بالاترکه زیر نونام نسوزه😉اگرروی نون ها طلایی نشد چنددقیقه هم گریل میکنیم. @sofrebanovanbeheshti