#کیک_خرمالو👇
سه عدد تخم مرغ و 270 گرم شکر و مقداری وانیل رو 5 دقیقه با همزن زده تا حجمش دوبرابر و سفید رنگ شود
بعد 1 پیمانه روغن رو اضافه کرده و باز یک دقیقه زده .
بعد دوعدد خرمالو رو با گوشت کوب برقی له کرده که پوره آن یک پیمانه میشود رو به مواد اضافه میکنیم .
ودر مرحله بعد آرد 375 گرم و بکینگ پودر 2 ق چ ،جوش شیرین 1/4ق چ و جوز هندی یا پودر دارچین 1/8 رو که باهم سه بار الک کردیم رو اضافه میکنیم .
و بالیسک مخلوط میکنیم .
و در مرحله آخر پودر پسته و گردو از هر کدوم 25 گرم اضافه کنید و مخلوط کنید .
قالب مورد نظر رو چرب و آرد پاشی کنید .
مایه کیک رو بریزید توش و میره تو فر 170 درجه 45 دقیقه.
من ریختم تو قالب وگذاشتم تو قابلمه ای که آب در حال جوش داره .
دم کنی گذاشتم .
30 دقیقه اول به هیچ عنوان در قابلمه رو برنداشتم بعدش چک کردم اگه پخته بود حرارت رو خاموش کردم .
🆔
@sofrebanovanbeheshti