#اشکنه👇
پیاز در اندازه متوسط 2عدد
آرد سبوس دار یا آرد گندم 2ق غ
سبزی خشک شنبلیله 3ق غ
تخم مرغ محلی به تعداد نفرات
ادویه: نمک و فلفل و زردچوبه
پیاز ها را نگینی کرده و بعد از اینکه کمی آب آن رو شعله گرفته شد در روغن سرخ می کنیم.
سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و بعد آرد را.
با شعله ملایم آرد را تفت میدیم تا خامی آن گرفته و در پیاز داغ سرخ شود.
در این مرحله سبزی را اضافه می کنیم و تفت میدیم دقت کنید شعله ملایم باشد تا نسوزد و تلخ نشود.
بعد از این مرحله 3الی 4لیوان آب جوش اضافه کرده و زمانی که مواد داخل قابلمه قل قل کرد تخم مرغ ها رو به آرامی در آن می شکنیم .
توجه داشته باشید که تخم مرغ ها را به هم نمی زنیم تا قشنگ گرد و زیبا در غذا خودش را بگیرد.
درب قابلمه را گذاشته و 10دقیقه فرصت می دهیم
با شعله ملایم تا تخم مرغ ها پخته شوند.
غذایی بسیار خوشمزه و مقوی با مدت زمان پخت سریع🌹
@sofrebanovanbeheshti