👇 پیاز در اندازه متوسط 2عدد آرد سبوس دار یا آرد گندم 2ق غ سبزی خشک شنبلیله 3ق غ تخم مرغ محلی به تعداد نفرات ادویه: نمک و فلفل و زردچوبه پیاز ها را نگینی کرده و بعد از اینکه کمی آب آن رو شعله گرفته شد در روغن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و بعد آرد را. با شعله ملایم آرد را تفت میدیم تا خامی آن گرفته و در پیاز داغ سرخ شود. در این مرحله سبزی را اضافه می کنیم و تفت میدیم دقت کنید شعله ملایم باشد تا نسوزد و تلخ نشود. بعد از این مرحله 3الی 4لیوان آب جوش اضافه کرده و زمانی که مواد داخل قابلمه قل قل کرد تخم مرغ ها رو به آرامی در آن می شکنیم . توجه داشته باشید که تخم مرغ ها را به هم نمی زنیم تا قشنگ گرد و زیبا در غذا خودش را بگیرد. درب قابلمه را گذاشته و 10دقیقه فرصت می دهیم با شعله ملایم تا تخم مرغ ها پخته شوند. غذایی بسیار خوشمزه و مقوی با مدت زمان پخت سریع🌹 @sofrebanovanbeheshti