#لگیمات👇
نصف لیوان ماست و ۲ ق غذاخوری مایه خمیر و 1 ق چایخوری بیکینگ پودر و زعفران دمکرده و ۴ ق غذاخوری گلاب و نصف لیوان کمی بیشتر آب رو با هم مخلوط کردم و یک ونیم لیوان آرد که الک کردم رو اضافه و هم زدم گذاشتم نیم ساعت استراحت کرد بعد با قاشق از مایه برداشتم و در روغن شناور سرخ کردم بعد از اتمام کار ، روی لگیمات ها شیره ی انگور ریختم . خیلی هم سالم و مقوی و البته خوش طعم.👌
میتونید از شهد بامیه به جای شیره انگور استفاده کنید ولی من شیره انگور رو ترجیح میدم.
اگه خوب سرخ کنید ترد ترد میشه.
@sofrebanovanbeheshti