👇 (غذای سنتی نجف آباد اصفهان) خرما خارک(خرماهای زرد که توی نخ هستن)، نارگیل خشک(ما میگیم کاسه نارگیل) روی هم یک پیمانه، نبات چند حبه، روغن٢تا٣قاشق که بهتره روغن اعلای کرمانشاهی باشه،ادویه شامل زردچوبه، دارچین، زعفران، میخک، هل، تخم گشنیز،زیره، جوز هندی، آرد گندم یک قاشق آرد رو در قابلمه ریخته کمی حرارت میدیم تا بوی خامی آرد بره. روغن رو اضافه میکنیم. خرما نارگیل رو که از قبل شستیم وخوب خشک شده ودر هاون سنگی کوبیدیم، به آرد وروغن اضافه می کنیم نبات هارو هم اضافه کرده ادویه هارا هم میریزیم. حالا یک لیتر آب جوش اضافه کرده ومیخوریم با حرارت ملایم بپزه. این غذا شاید کمی پر دردسر باشه ولی به خوشمزگی ومقوی بودنش می ارزه. نکته ها ١این یک غذای شیرینه که طبع بسیار گرمی داره. بیشتر برای صبحانه مصرف میشه ما حتما برای خانمی که تازه زایمان کرده این غذا رو درست میکنیم. ٢.افرادی که طبعشون گرمه میتونی ادویه جات کمتری مصرف کنن. ٣.اگه هاون دم دستتون نبود خرما ونارگیل روبعداز تمیز کردن وشستن، خشک نمیکنیم بلکه همینطور نمدار توی چرخ گوشت میریزیم. مواظب باشین چرخ گوشتتونو نسوزونین. ۴. اگه اصفهان بیاین تو مغازه ادویه فروشی یا خرما فروشی خرما نارگیل پودر کرده آماده دارن. 🆔 @sofrebanovanbeheshti