👇 تخم مرغ ۳ عدد شیر یک لیوان شکر یک لیوان هل یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری روغن مایع یک سوم لیوان وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد یک ونیم لیوان تخم مرغها با همزن برقی حدود سه دقیقه زده شوند وانیل اضافه و یک دقیقه دیگر هم با همزن برقی میزنیم یک لیوان شکر اضافه شود و باز با همزن برقی میزنیم یک لیوان شیر و هل و روغن اضافه شود و یک دقیقه دیگر با همزن برقی زده شود حالا آردی که با بیکینگ پودر دوبار الک شده در سه مرحله اضافه و با قاشق مخلوط میکنیم تا مواد خوب یکدست شوند در قالب پیرکس چرب شده یا سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده مواد را میریزیم به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم حالا مواد رومال کیک را با برس مخصوص یا قاشق آرام آرام روی سطح کیک رو آغشته میکنیم و پنج دقیقه گریل(شعله بالایی فر) را روشن میکنیم تا روی کیک طلایی خوشرنگ شود 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 مواد رومال کیک تخم مرغ یک عدد زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری شکر یا پودرشکر یک قاشق غذاخوری مرحله آخر😋😋😋 کیک را برش های عرضی و طولی منظم داده و شربت ولرم را منظم روی کیک داغ میریزیم تا کامل به خورد کیک برود 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 شهد یا شربت کیک👇 شکر یک پیمانه آب نصف پیمانه گلاب نصف پیمانه زعفران حل شده دوقاشق غذاخوری ودر آخر با خلال پسته یا پودرپسته تزئین میکنیم نوش جان😘😘😘 @sofrebanovanbeheshti