#پودینگ👇
شیر:۲لیوان
شکر:۶ ق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۳ ق غذاخوری
توت فرنگی:۷۰ گرم
وانیل:کمی
همه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم تا باهم میکس بشه،
سپس مواد رو داخل قابلمه روی گاز میگذاریم و کمی هم میزنیم تا غلیظ تر بشه،
و تقریبا به غلظت فرنی برسه، سپس داخل ظرف میریزیم و داخل یخچال میگذاریم تا ببنده،
یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و میگذاریم تا کامل سرد بشه
وقتی لایه پودینگ بست، و ژله سرد شد
روی پودینگ میریزیم و اجازه میدهیم کامل ببنده
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti