👇 شیر:۲لیوان شکر:۶ ق غذاخوری نشاسته ذرت: ۳ ق غذاخوری توت فرنگی:۷۰ گرم وانیل:کمی همه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم تا باهم میکس بشه، سپس مواد رو داخل قابلمه روی گاز میگذاریم و کمی هم می‌زنیم تا غلیظ تر بشه، و تقریبا به غلظت فرنی برسه، سپس داخل ظرف میریزیم و داخل یخچال میگذاریم تا ببنده، یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و میگذاریم تا کامل سرد بشه وقتی لایه پودینگ بست، و ژله سرد شد روی پودینگ میریزیم و اجازه می‌دهیم کامل ببنده نوش جان @sofrebanovanbeheshti