: ۳ کیلو شلیل باپوست شکر ۱ کیلو آبلیمو یه قاشق مربا خوری شلیل هارو شسته و ورقه های نسبتا نازک میکتیم وخشک میکنیم شکر رو لابه لای شلیلها میریزیم و به مدت حدودا ۲۰ ساعت میذاریم یخچال تا آب بندازه وقتی آب انداخت روی گازباشعله زیاد میذاریم چون شلیل زود له میشه شعله نباید کم باشه.کف روش رو تند تند باقاشق تمیز وخشک جمع میکنیم.حدود ۴۰ تا۵۰ دقیقه طول میکشه اما خودتون زودتر هم چک کنید هم غلظتش رو هم انسجام شلیل هارو که له نشن.شعله زیاد باشه اما نه خیلی دیگه.درآخر یه قاشق مرباخوری آبلیمو رو میریزیم برای جلوگیری ازشکرک زدن.میذاریم سرد میشه ودر شیشه تمیز شسته وخشک شده میریزیم که کپک نزنه.درمورد قوامش هم دقت کنید اگر شل باشه باز هم کپک میزنه.رنگ وعطر این مربا واقعا واقعا عالی وبینظیره👌👌👌 تجربه خودم رو براتون نوشتم وخیلی هم راضیم امسال اولین بارم بود درست کردم به شرط حیات سالهای بعدهم درست خواهم کرد انقدر که راضی بودم😊😊 @sofrebanovanbeheshti