#کیک_کاراملی_میوه_ای👇
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱۵۰ گرم
ماست دو سوم لیوان یا ۱۶۰ گرم
شکر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پر
میوه قاچ شده چند عدد
وانیل کمی
شکر برای کارامل: ۱۸۰ گرم
۱۸۰ گرم شکر رو توی یک تابه ریخته و شعله گاز روشن میکنیم تا ذوب شده و کاراملی شود. اصلا تا ذوب شدن کامل قاشق به اون نمیزنیم بلکه تابه رو تکون میدیم تا همه ی شکرها آب بشن.
فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه... روغن و ماست رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط بشن.
آرد و بکینیگ پودر رو سه بار الک شده رو در سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم... سس کارامل رو که کمی گرم هست کف آن کامل پخش میکنیم... سیب های برش خورده یا هر میوه ی دیگر رو روی آن میچینیم... کمی از مایه ی کیک ریخته و سپس کمی هلو انجیری خرد شده یا هر میوه دلخواه رو میچینیم و بقیه مایه ی کیک رو روی آن میریزیم. و در طبقه وسط فر میگذاریم. حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت
بعد از در آوردن از فر، وقتی کیک کمی خنک شد ( کیک نباید خیلی خنک شود) آن را از قالب در میآوریم و کاغذ روغنی رو با احتیاط جدا میکنیم.
🔴 اون قسمت کاراملی کیک دلبخواهی هست، میتونید حذف کنید و ابتدا یک بار مایه کیک رابریزید و بعد وسط کیک میوه بچینید و در آخر روی کیک رو هم میوه بچینید.
این کیک بهتره توی قالب میان تهی درست بشه بهتره✅
@sofrebanovanbeheshti