👇 ( دو مدل با شکر و با شیره ی انگور) کدو حلوایی مکعبی درشت خرد شده یک کیلو شکر ۷۰۰ گرم ( در صورت دلخواه یک کیلو شکر بریزید) آب دو لیوان عرق هل دو قاشق غذاخوری گلاب نصف لیوان زعفرون غلیظ یک قاشق در صورت دلخواه شکر و آب رو توی قابلمه میریزیم و روی شعله متوسط قرار میدیم‌. بعد از به جوش آمدن آب و حل شدن کامل شکر، کدو حلوایی های خرد شده و عرق هل رو به آن اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا کدوها پخته شوند ( له نشوند) و در نهایت گلاب و زعفرون رو در آخر کار اضافه کرده و شعله را خاموش میکنیم. ( من زعفرون نریختم) * کدو حلوایی در حین پخت آب میندازه، برای همین آب زیادی توی قابلمه نریزید. * اگر خواستید با شیره ی انگور مربا رو بپزید، نصف میزان شکر شیره ی انگور و بقیه رو شکر بریزید. ( عکس سمت راست) مربای بسیار خوشمزه ای هست😍 @sofrebanovanbeheshti